Predrasuda s utočištem
0
Muškarci zaista znaju bolje parkirati
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda je 007 zena.
@007 u povjerenju peder je.. i zato ne ljutite se, njemu zene ne znace nista, ali voli da mu frajeri parkiraju u gu,zi. . i onda komsiluk ne spava.
@007 e muskarcino nauci da se pise ne bi... ayd ostavi se tegova i mars u skolu, treci razred osnovne... pa se onda jevi, pa cemo razgovarati
Zene i auto ne idu, cast izuzecima recimo 1% da ih zna voziti,sve ostalo je talasika. Kada ih vidim nabijene na 5cm od volana smuci mi se. BIh4EVER!
ja sam za sve zivo istrazivanje, to je jedini put da balkanac sa bjelava ne buba po svom i ne misli da bi mu Tito mogao zaustaviti NATO u Iraku :D.
Zene ne znaju voziti aute i to je cinjenica.
ima zena fakat da te bog sacuva, vjerovatno ste mnogi vidjeli prizor primaknuto sjediste do volana ,a glava joj dodje do sofersajbe i ona vozi katastrofa cast izuzetcima
Pa nije im trebalo ovoliko istraživanje da potvrde opšte poznatu činjenicu.
i za to im je trebao tim naucnika? pa zar je imalo smisla uopsteprovjeravati tu predrasudu.
@007: cisti primjer neuspjesne gorile
007 u pravu si 100 % a i jesu emancipirane samo ono sto su na tv vidjele emancipirana se ne postaje mora se roditi
ćuuuj mislim cudo bas :P a ovo je najjace \"utvrdili su da muškarci bolje voze naprijed i u rikverc\" hahaha
znate one reklame : Ona je rođena s tim ! xD
Da muskarci bolje voze, tacno je i znalo se oduvijek. Takodjer se sirom svijeta zna da u ovoj Bosni zivi nebrojeno mnogo seljaka i krkana kao sto je 007. Zasluzujes da ostanes sirotinja, bijeda i jad! Koji od ova dva potoka - Boljakov ili Buca?
Jao degena oni jos pokrenuli istrazivanje nebi li dokazali ravnopravnost spolova. Zna se da je musko prvo i ostace do vijeka. One samo mogu guzicu parkirat na fotelju i kafenisat, tu su dobre.