Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahahahahaha... napio se, zajahao Vini Poa i krenuo u novi dan... :)))
Ma vala...i neka je :D ... hajd nije nikog ubio...čo'ek se malo prisjetio dječačkih dana, nije mu zamjeriti :D :D :D ... ma ni Winnie mu ne bi zamjerio :)
Čovjek poželio da se vrati u period djetinjstva... Šta ga imate hapsit' radi tog... :D
Klasicni pljackas,obican lopov.. Cuj bio pijan pa se ne sjeca.Ali je bio dovoljno sposoban da udje u prodavnicu,i manipulativno igracku ukrade i pobjegne.Za to nije bio pijan dovoljno,ali je bio pijan dovoljno da se ne sjeca gdje je ostavio igracku ..
De sta je tebi parkicu jedan =D Pa autic ne kosta 20 KM,sigurno je skuplji,ako ga ne nadju opet ce trgovac morati dati iz svog dzepa =( I sta je tebi vishe ! hahaha =P
Lakse i ti =P Ne napadaj me =( Vala ja sam ko leptiric,njezan sam haha =D
sram ga bilo , bolje bi mu bilo da je ukro