Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo da je rupa uza od repa rakete hahahahah
Ja za vrijeme rata u Bosni setam ulicom i cujem nesto zvizdi kad se 2 metra od mene zabi u asfalt neka granata i nije eksplodirala
igraj loto
Ajd iskreno,ne bi mogao cuti da zvizdi,minobacacka se cuje da zvizdi kad ide negdje dalje od tebe,a kad ide prema tebi ne cuje se,samo fiju i bum,ili u tvom slucaju tup.....al eto vjerovat cemo ti :)
Meni koji sam preživio rat u BiH i Iraku, prvo je zapelo za oči ovaj umivaonik u kuhinji.
jeli ono šporet na struju u pozadini gorenje,končar ili čajevac,meni se čini da je končar,šta vi mislite?
Montirano. Gluposti! Raketa probila plafon a u sobi sve na svome mjestu. Hahahaha
U ratu smo spavali u kuci gdje je minobacacka granata ostala zaglavljena u dimnjaku vjerovao ili ne, Zavidovici Krivaja..
Bio je u ratu komad metala, kao dio tromblona. Služilo pušačima kao pepeljara na liniji. Sve dok jednog dana nije palo sa stola i poranjavalo prisutne u prostoriji. Srećom po njih, niko nije zaplatio.
Brat nas musliman... Ima nas svugdje...
Uzmi pušku ,brani svaki dio svoje zemlje. hebo tik tok
Ovolika raketa i da ne eksplodira, sruši sve u radijusu 10 metara 🤣
Ovo je buster od rakete. Samo raketno gorivo i kada ga potroši padne...
Naravno da je fejk,vidi se iz njegovog izlaganja.
Oštetila mu ćošak kuhinje?!?! tebra možeš biti sretan da si našao išta, ništa ne diraj i reklamiraj crijep jer prokišnjava!
pa sta ce, vidite da je ispuhala ko i petarda
Sve do jednom