Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hjoj placene reklame ocm
nije zalio za novcem,sada i sponzoruse trljaju ruke
Ovo je Bakir i SDA politika ovdje dovela. Istjerali nase ljude iz drzave a dovode arape da se naseljavaju ovdje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
joj koji krindz lik. ovih dana mi iskace kao sponsored na instagramu a sad i placa clanak na kliksu hahah. jadno
Za ovakve smo mi svoju krv prosipali
ovo onaj retard sto placa reklame na instagramu da izlijece ljudima
Jad i bijeda! Bogat si koliko si dobar covjek, posten, moralan i karakteran, samo to glupani i pokvarenjaci ne shvataju.
Andrew Tate u pokušaju.
Ovakvu prevarantsku bagru što prje deportovati, po mogućnosti u iztom kavezu s lavovima i bez hrane za puta.
čuj komentara.. odmah Bakir, SCC, šta vam je špijuni? Nas bosanske patriote ne zanimaju više te laži. Samo nas zanima BiH kao naša domovina. Provaljeni ste. Kad bi Bosna zavisila od par ljudi davno bi je vi uzeli, ali neće da može. Eto vam i seke i brace i osme i diplome,i montirani procesi pa laprdajte
Haha koji pacenih u kasne nocne sate ima njih dvoje na umu :D Aman, koje ljubljenje dupeta, per excellence :D
Slučajne komšije 👌
nije loše...opereš malo više, dobiješ vilu, lijepo, ko ne bi
Ima jedan lik na Poljinama, Bakir se zove, kobru drži kao ljubimca. Ili je on njoj ljubimac, nisam siguran.
Ovo samo govori kakva smo banana od drzave…. U BiH lava regularno ne mozes kupiti a ne mozes ni uvesti osim ako nije zoovrt u pitanju…… sad se postavlja pitanje sta sluzbe rade odnosno NERADE…..
Lava u Afriku a ovog lupeža u Arabiju, svako svojoj kući.
Poznato je da Arapi drže lavove i tigrove kao kućne ljubimce. Čak i odrasle životinje...U svakom slučaju laviću je ljepše tako nego u ZOO vrtu. Svašta nešto je nelegalno pa se radi. Realno svi bi mi imali egzotične ljubimce da ih možemo priuštiti. Skup sport, neko vozi golfa neko BMW. Neko ima kanarinca neko lava.
Pa nije bas tako. Nisu svi re*ardirani da drze zivotinje koje nikako nisu za kucne ljubimce. Ovo je sadizam prema lavu, lijepo je dok je mladunce, sta ce posle kad odraste? Drzace ga na lancu, kad se upali zivotinjski nagon, bas ce ga ovako maziti.
u sta se ovaj grad pretvorio,ovo je strasno.strasno.
ovo je Smrkova vikendica i njegov lav
Ovo je prvi komsija vodze izdajnicke koalicije smetljara dinokija