Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mladunče će narasti, nadam se da će se u međuvremnu orijetisati!
ovo je šuplja nema šanse da su ovo uhvatili u H.N
da pojasnim toliko je prljavo da nema sanse da stanes na jeza daj nek se neko javi ko je dole stao na jeza ovo je inteligentan predator nece on u onaj poganluk nema sanse....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
meni lici na jednog psa iz Gusinja koji se dezorjentiso i nasuko u Sarajevo
Ma vise mi je nekako ridj ovaj psic
znao je on dobro dje upravlja. imo je dobru navigaviju iz zgrade predsjednistva.
Hihi kolishni je =P
Neobično, i njemu, i plaži.
super , nek ste ga vratili .. samo se nemoj pogubit kad budeš imao 2.5 -3 metra živ bio :)
hahahah ne daj boze imati bliski susret s ovim, ma i kad je mali meni nije fin za vidjeti. Neka hvala, samo sto dalje od mene. ;-)
hahahaha , dobro mi je poznat tvoj strah od ovih " slatkih " bića , sjećam se sa onog članka o 3D pločicama , ne želiš ijh vidjeti ni na razglednici sta ima , kako život ? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hvali more, drz se kopna! Vidiš ti koliko je to pašče, a još beba :-o
Vidi, morsko 'seto doslo do nas malo.
ovaj pas je cojeku iz dalmacije najbolji prijatelj
jel lutalica ilje domaci
gdje nije malo veći da potpraši one lijene crnogorce
Zajebi mladunce. Da je pored mene zaplivao herc bi me opalio.
ovo nije morski pas,ovo je više morski psić :D
U jadranskom moru ima 30 vrsta morskih pasa . Ima i ovih opasnih , pogotovo oko Peljesca .
Nije to bila udica, nego orden sto je dobio kad' je ulazio u Crnu Goru.
imigrant iz sirije.
nije ovo pas ovo je riba
nije mladunac,nego je potpuno odrasli modrulj koji naraste oko metra dužine,a kada uzmete koliki je onda je i šarka vipera veća od njega,proždrljiv jeste ali ne prilazi obali i neće napasti ako je sit,čovjeka može napasti ako je izrazito jako gladan,a ništa ćudno,u neumskom zalivu ga ima koliko hoćeš ;)
Ne palamudi
ej moj sheik zaista je zavist bolna osobina kod čovjeka,ja sam svima odgovorio o čemu se radi a kiksi samo potvrdio,a ovi novinarčići pišu da je mladunče,možda bjele,e pa nije,moj mali rođak od 4,5 godine vidi da je plav,i da se radi o morskom psu modrulju koji naraste oko jedan metar,da ove ajkule u neumu ima podosta i da ova ajkula ne prilazi obali i da ova ajkula jedino ako je ekstremno gladna može potražiti ljudsko meso,interesuje li te još šta ?,eto ja ti nudim da i ti posjeduješ znanje ! ! !