Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"...a sve zahvaljujući haljini\"! Želim da se zahvalim mužu, mami, tati i posebno haljini jer bi bez nje sve ovo bilo nemoguće izvesti!!!
Sad je koka ipo I moci ce sa svojim muzem izvoditi razne akrobacije, wiii.
Zašto si haveru oženio smeće od 160 kila? Jesi normalan? Joj što ne mogu ovih paćenika. Svako žensko preko 100 kila treba ub­­iti odmah, to je genetski šljam.
Krava ogavna... i njihov nemoralni nacin zivota.. NJihovo dijeca se mogu \"pohvaliti\" da su prisustvovali svadbi svojih roditelja... FUJ
Inspirativno, nema šta! Ovakve priče me uvijek razvesele.
A onda je njen muz shvatio da je on u stvari zena u tijelu muskarca i olucio je promijeniti spol! Njena majka se razvela i u trenutku proslave razvoda, kada je popila jednu vise, priznala je buducem bivsem muzu, s kojim je bila u prvom, a sada je pristala biti i u trecem braku, da je njena kcerka zapravo njegovo dijete. Kcerka je to doznala i posegnula za cipsom.... (nastavak u slijedecoj epizodi)
Super, garant je čo\'ek zadovoljniji.
pa meni ljepša vako debela! :(
Cuj 2,3 kese cipsa na dan, a on nista, davao joj podrsku, \'ja tebe volim I ko krmaca kad izgledas\' ,volio njen masni chmar. Sad ce je ostaviti
Napisano kao pismeni rad iz bosanskog jezika u osnovnoj školi... Bože, Bože...