Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To ti je reći njemački kvalitet
"Misteriozni" Argentinac je tip koji kupuje prezivjelim nacistima ili njihovim članovima porodice diljem L. Amerike njihove lične stvari.....
Kupljeno zlatom istopljenih zuba jevreja pogubljenih u Ausvicu
grozna aukcija
Ne seri :)
@valkyrie a ti jedi govna seljacino
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vjerovatno su mi incijali A. H Junior :)
Koji debil.
Ma otkud ljubitelj nacizma u Argentini? Kako je to moguće?
Sve go neo nacista..a i ljeka r se brinuo o zdravlju tokom procesa...narocito se brinuo o hitlerovom zdravlju pa je dobio jaknu:)
Fali jedan Hitler ovdje da zavede red. Nismo mi za demokratiju...
........ne bi me iznenadila danas sutra licitacija na kojoj će se prodavati šubara vojislava šešelja ili dražina kama.......
Cuj u vlasnistvu eto on je kupio pa steko vlasnistvo. Bolje receno ratni plijen ili tip krao sa leseva nacistickih lidera. Pare bi trebale pripasti zrtvama genocida a ne jednom pljackasu leseva.
Zig hajl- za dom spremni, kako je Hitler bio malen ali je dosta srpskih kerova pomlatio.
...adolfa ponijela nostalgija?
Amerikanci pokupili sve najbolhe od nacista...a argentinci uzeli samo hamelj ;)