Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Zavidovicima se mlada Zakira sokirala kad je saznala da joj je muzeva jetrva ustvari njene zaove, sesticine svkerve unuka. :)
ahahaahahahaahahhahaahahah
@BHRealnost3 hahaha....-))))) sve skontala...sam me muzevljeva jetrva malo zbunjuje ...:-))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
o bože, i jos odbijaju da se razvedu, odvratno ***
MRS
sodoma i gomora.
Je'o te dedo :D
Kad ti unuka postane sponzoruša hahaha
@gdjica_zlica za sada je lijepa,ali nove generacije je mijenjaju u zapadnjački stil.Nije to loše ali većinom kupe loše stvari a vrijednosti odbacuju.
kod nas kaže, poslije yebanja nema kajanja. :)
"...može deda da joj bude...",kaže-može ali neće... :))))
Hahaha! It's just getting better and better. Konj i još veća krava.
Ubij se konju
A ti nasla za dedu da se udas zbog love. Ehh ludosti svakakve.
Živela Velika Srbija!
e jesi par ekselans !!!
Ma hajde sta fali, odavno ljudi imaju intimne odnose bez ikakve obaveze pa ako ne abortuju trudnocu rodi se dijete a majka nije sigurna ni koji je tacno otac. onda smo presli u razne perverzije koje su nas dovele da prihvatimo i homoseksualizam kao prirodnu pojavu i sad se cudimo da je moderni covjek ozenio svoju unuku? pa nismo imali nikakavih granica, zasto bi to sada bio problem? mi smo liberalna civilizacija, oslobodimo se ovih nametnutih ogranicenja.
a mala se inace udala za njega iz ljubavi :-) :-)