Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tko se s ovim druži,mozak mu je duži.:D
po karakteristikama lica mali nije nista posebno obican kao i ostala djeca to sto su njega roditelji od 1 dana ucili racunati neznaci da je drugaciji od ostalih ,napravili su vise stete nego kristi djete se nije socijalizovalo sa ostalom djecom i nezna komunicirati sa ljudima.Ljudi koji se izdvajaju od ostalih imaju tacno odredjene fizionomije lica polozaj tijela pogled u ocima i na kraju krajeva takve osobe zbog svoje inteligencije ne pricaju o tome pred kamerama da ih svi vide njima netreba publika ititd
Racunat ce, teoretisati, rjesavati, dokazivati i umrijeti....treba ga socijalizirati kvalitetno pa onda pustiti u nauku da privredi nesto za covjecanstvo :)
Ne znaju ko je Gauss? e Maksimilijane crni sine, i ti se sa svakim družis.
"Nemam nikog s kim bih raspravljao o Arhimedu, a većina ni ne zna ko je Gauss (Carl Friederich Gauss, čuveni njemački matematičar koji je umro 1855.)", objasnio je on. Pa gdje ćeš imati kad ostali pokušavaju da normalno žive, gledaju curice i tako to... Iako, svaka čast na pameti, ali nemoj se sad žaliti je.ebo ga ti.
Samo naprijed momak.
Kakvi monstrumi od roditelja .. pustite dijete da se igra .. boze sacuvaj
Pa njemu je i fakultet igra. šaša :)
Ma kakvi .. vidis da ga otac svakodnevno zlorabi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...dečko, tebe bi ovdje strpali u tzv "specijalnu" školu...
uči sine, da možeš uzdignute glave na biro
...ne brini se, tamo umiju i prepoznati, i cijeniti a bogami i platiti ljude koji hoće, mogu i znaju...nije to balkanska žabokrečina zavisti i podmetanja nogu...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)