Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postujem umjetnost,ali davati za sliku hiljade i hiljade je vec bolest a ne ljubav prema umjetnosti.Ima slika od 70-100 km nista nista losije od ovih sto se prodaju po 20.000....
Zaradis tolike pare i ne daju ti ih do 18.te heh k***c bi vam ja vise crtao
Iskreno se nadam da ce roditelji znati da ga zastite od kapitalistickih kandzi i da mu obezbjede normalno djetinjstvo koliko je to moguce. Jer, faktor vremena neminovno znaci cinjenicu, da ono sto je proslo, pare ne kupuju.
Masoni !
Prodajem ja sliku gole pamele u usponu dvije marke pocetna nanem. ET CAO ODO MALO STA NAFATAT NA OVOM SFF PRESUSIO KO INDIJSKI LONCIC
uh,sranje...
rodij me majko sretna-pa me na dzubre baci....
to je ba moj sinak
Potpuno si u pravu, najveće dvije gluposti. Slika od milion i neki igrač 90 miliona, pa mislim nema smisla, slika treba da je 100 km, a igrač najviše 1 milion.
Svaka čast malom ! Malo je djece danas koja u njegovim godinama znaju šta je umjetnost, jer ih je sve obuzeo interneti i kompjuteri .
A...LL....A...H DAJE MOĆ