Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po cemu je Jugoslavija bila poznata: 1. Jaka industrija, privreda 2. Nije bila kreditno (puno) zaduzena 3. Jaka armija 4. Postovanje od stranih zemalja 5. Zaposlenost 6. Zadovoljstvo naroda 7. Velik izvoz mal uvoz 8. Politicar poznat i postovan nasiroko naduboko navisoko nakoso (TITO) 9. politicar koji je postovao narod (TITO)
piklić..eben je život tvoj..bravo.....zapitam se.. pa kako je bilo tako dobro a raspalo se preko noći....e moje komunjare...
lost ...žalim tvoj život i vas koji podržavate ubojice ,pljačkaše , zato i jeste danas tako
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jugoslovenski graficki dizajneri su bili na glasu u citavom svijetu. Carduli svaka cast, no originali su neuporedivo bolji.
znate li kad ljudi postaju stari? Kad ne mogu prihvatiti promjene koje se dešavaju oko njih. Ali pošto 90% klixa su yugonostalgičari
Ako se većine ovog ne sjećam, da li to znači da nisam baš ono puno stara, ili je demencija već uzela svoje :) pitanje je sad.
Hik, Superhik u akciji :)
Cudan narod Bosnjaci. Crkli bi da se nisu odvojili od Jugoslavije, pa sad nostalgija. Isto kao kad izaberes apsolutno vecinski SDA, pa onda pljuvacina po njima.
...ma, zadnja slika... ;-)
bezeze.
e jugoslavija je blia qurton i ništa više dok je Amerika davala kredit..sve je bilo super..a ono par -nepar..ili ono šećer na bonove..daj te malo o tome
loša politika ovo danas je upravo ta politika....mi smo trebali da imamo školovana a ne podobne ljude..a li ebeš ga
Sad ce starije generacije baliti kako je dobro bilo :)
Naravno. Neuporedivo bolje od ovog cirkusa i fukarastine.
Sto onda kad ste tako pametne starije generacije, sto ste nam ko djeci rat priredili i sve nam unistili?
Ovo kao da je bila Rusija