Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To moze samo ljubav :( Al nema ovako vise danas, to je jos tuznije, ustvari njihova prica nije tuzna, to je sreca, tuga je ovo danas, nigdje ljubavi, ni za lijeka....
Nabijem te na tontaki pakas jedan odvratni, kod tebe u svemu nacionalizam, krepo u njemu
I nisam mislio na federaciju, nisam mislio ni na balkan, mislio sam na cijeli svijet, borbu za materijalnim i nestanak duhovnih vrijednosti, ali eto fasista koo fasista, mora naglasiti u svim temama ono sto njega zanima. Znam, Romeo i Julija su bili srbi, to ces sljedece reci...Nisam te prepoznao
Istinska ljubav :(
Ovo dam vec prije godinu dana citao mislim bas na klixu. U glavnom stara vijest koja se ponavlja po koji put vec.
Rijetka ljubavna prica...predivno!
this kind of love does not exist any more, unfortunately
Baš priča za filmsko platno... divno.
prica za film......
najezila sam se.
Sve je to lijepo, ali je čudno kako samo u USA umiru na isti dan. Mora da jedino Ameri znaju voljeti. ;) Kako naše bake nisu umirale kad im se muževi ne bi vratili iz raznih ratova, nego bi ostale živjeti i odgojile djecu i unučad. Da se meni nešto dogodi, ja bih htjela da moj frajer živi i voli i nakon toga.
'oću da budem tvoj fra'er...
LJUBAV !
Apsolutna!!!
..jašta... ;-*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Klix dodje otprilike nesto kao prevodilacka sluzba za Huffington Post. Ne mogu oni smisliti budalastina koliko ih Klix moze prevesti. Jos kad bi imali audio snimke na kojima nam gospodja Huffington cita ove vijesti, mojoj sreci ne bi bilo kraja. Kad cujem njen glas i njen sarmantni akcenat.....kao pjesma sirena.