Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemati empatiju za sinoćnja dešavanja je posebna vrsta umobolnosti ovog skupa glupana. Ali kako vam nije ofrino tolike godine sprcate u guzice, sminkate se jarkim bojama i glumite da ste neko. Valjda vam je to domet bijednici.
Kakvi debili fuj
Idioti, ovakvi glasaju za fortu
Sto? Jesu to trebali u dzamiju/crkvu da bi ti odobrio?
Neno Cooks je sada, Neno iznad oblaka
“The human race divides politically into those who want people to be controlled and those who have no such desire …” -R.H. Heinlein
Izljevi mrznje i pljuvanja po ovom helouvinu tj. omladini koja je izasla da se zjbva i uziva su ono bas u skladu sa vjerom. Ne mozete bolan tako prijetiti i vrijeđati pa ni anonimno ovako na klixu. Kakav satanizam, okultizam i gluposti, to mogu samo ludaci vidjeti. Mi u državi imamo tri praznika, NG, 1. Maj i vjerski, a ljudima narocito mladima treba vise razloga za neko slavlje. Dosta ba mrznje i vrijeđanja svega drukcijeg, to radimo evo ima 30+ godina. Opustite se ljudi, popijte pivo.
Gledaj ti komentara zatucanih vijernika
smoklje samo nasamarati nogom u bulju
Zamisli ti haman si pred srednjom životnom dobi treba da budeš ostvaren na svim bitnim poljima ali odlučiš da je fensi se maskirati lakirati šminkati za nakve nametnute bolesne noći vještica da bi te neko uslikao ili podijelio na društvenim mrežama kako si ti urbani neki lik
Srolje...
Treba ove preventivno išamarati.
Bosna i Meksiko, dva brata på helovinu Ima li sranja a da ga mi ne uvezemo ??
Da li je moguce da ljudi 35+ godina trose svoje vrijeme na ovakve stvari? Prisutne treba podvrgnuti ozbiljnim psihoanalizama.
sto volim kad svijet poptima ove kapitalističke rituale koje počivaju na paganizmu kojeg njihovi preci nisu zivjeli. "Daj samo da budem trendi i svjeCki čovjek da ne budem ofiran, jer je moj identitet vezan za ono sto drugi misle i ono sto amerika naredi" Beskicmenjakovici
Ma ja, ova zajebancija je sotonizam, zlo i da se hoce potrovati, nije to izvorno nase, bla bla. A izvorno je da se selamate, pusite sise, pustate brade i zovete se bruda? Koje pre*eravanje po ovim komentarima.
i nane im slavile Halloween koje stari Bošnjački običaj.
Vrati se, vrati Neno😜
raja izlazi, zeza se, zabavljaju se, a klixovci pametuju iako nisu izasli iz podruma jedno 10 godina hahaha 😂😂😂