Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kultna glupost prije bih rekao..
ko garantira da su ovo Lennove naocale . jedan engleski sofer ! njegova rijec vrijedi isto onoliko koliko vrijedi rijec sarajevskog taxiste . NULA . sofer sada sebi lijepu penziju nabacio .
Vazda ima ovaca.
sofer je kupio naocale za 30 funti u obliznjoj prodavnici prije 20 dana i dans klepio lovu . ja to tako vidim . john lennona odavno nema i ovo je odlican moment da pokupis lovu . naivnih ljudi ima na svakom cosku . Tako uvaljuju slike Arapima . Sudent nesto nacrta i potpise se sa Rafeal ili Leonrado i eto ti miliona . narvno sve to prate ,, strucnjaci,, koji potvrdjuju originalnost . prevaranta i budala koji kupuju nikad nije falilo
Bio je zvijezda i sve to stoji.... Ali tolike pare dati za komad stakla i metala, fuj !