Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legende, bas su ''uboli''. A Neil jos veca legenda, pravi mozak pun znanja i odgovora na mnoga mucna pitanja jos i uz to ima smisla za humor itekako. Gledao sam dosta njegovih predavanja.
E ovaj im je po meni najbolji do sad. Pogotovo ako znas ovog astrofizicara, cova je legenda i ljudina i dobar naucnik. Malo 'pametnog' humora jeli. Al ipak Dave Chapelle ostaje najbolji, the best. Ali svaka i ovima cast, imaju isto par odlicnih skeceva.
ne moze bolje od ovoga https://www.youtube.com/watch?v=ofnSojq-vqI a i ovo https://www.youtube.com/watch?v=jkAzsq5ed3Y
Yup a imas i ovaj drugi njegov iz 2004. Oba 'specials' su mu odlicna, dva ali vrijedna. I ono s 'Indijancima' u walmartu, itd. https://www.youtube.com/watch?v=B-hynjEdTaY
A pratim ih na comedy central, luuudiii suuu...Al ovu nisam upratio...