Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovoljno je samo da pogledas face i sve ti je jasno. Krkanluk u 16.
Mirsada i “jarani” 😂😂😂
akademski gradjani
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ovo je nazalost glasacko tijelo u BiH. Sve sto valja otislo. Ovo ostalo i ovo treba da gradi drzavu na intelektu. Ne znamo koliko malo znamo. Ne znamo sta smo od sebe uradili. Neznanje i primitivizam su kuga drustva. Nije nam svijetla buducnost.
Ovo je Bosna kad se maknete iz Sarajeva. Urbano Sarajevo je izgradilo sebi kulturne ustanove, visokoobrazovne ustanove, institucije, uzelo sebi sve državne firme i strane investicije, a ostali u Bosni imaju koridu, kola, vašar, narodnu muziku itd. Decentralizirajte Sarajevo, dajte nešto i ostatku Bosne, pa će i ta primitivna Bosna biti kulturna, a ne krkanska.
Bojnik je u Sarajevu druže, nije ni u Tuzli, ni Zenici, ni Mostaru, a ovo što vidiš su današnje "Sarajlije".
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bojnik city, dodji i ti
Klixe ne znam zašto potenciraš ovakav vid vijesti, nit je kultura nit išta? U koju kategoriju se ovakve vijesti ubrajaju?
Tamo korida i pripada...
Korida u Bojniku?! To je nešta novo.
kad je u njemackoj oktoberfest to je u svijetu poznato kad su u spaniji bilove trke i to je sve ok. Al nama kad je korida to je stid i sramota i vidi ih kakvi su i sve je receno. Pa kako smo mi jadni da se izmedjuse tako rugamo jedno drugima. BiH nije neka urbana zemlja, mi smo seljaci (u dobrom smislu te rijeci) poljoprivrednici,u tu treba bit ponosan i ne se stidit kad je vako nesto. Ljudi se vesele, a vjerovatno su 355 ostalih dana u godinu u dubokoj depresiji.
Dno dna
iznajmljujem stolove i sator :)))))
Dovoljno materijala za doktorsku disertaciju iz antropologije.
Kakav LUKSUZ i kakav TEFERIČ! Dobro svi ne IZGINUSMO za vrijeme AGRESIJE na Republiku BOSNU i HERCEGOVINU! Proslo 30 godina, ali ostalo u njima! Piva i MIRSADA!
.... točno ću se roknut ! 🙄
Bikovi viceve prepricavaju o nama.
Ovo je nazalost glasacko tijelo u BiH. Takvi nam sjede i u skupstini KS. Sve sto valja otislo. Sarajlija ima malo sve seljacine dosleee iz piz.. materine i sandzaka i sa dna kace. Ovo sto je ostalo i ovo treba da gradi drzavu na intelektu. Ne znamo koliko su krkani okupirali grad. Ne znamo sta smo od sebe uradili. Neznanje i primitivizam su kuga drustva. Nije nam svijetla buducnost. Tracare sa sela prenose svoje malogradjansko tracanje u grad.
nije problem da smo seljaci ljudi, problem je sto smo zaostali podobro 🤣
Živi i pusti druge da žive kako,znaju i umiju. Ne ugrožavaju druge i drugačije. To je bio,jeste i biti će životni moto moje,jedne,jedine Bosne.Volim te Bosno.
Svi koji su bili na koridi gledali su paradu ponosa🤣