Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci istina, cupaviji od steve Lee:)))
...k\'o antene :)...\'vatam sve satelitske i yt kanale :)
Imas brke, mislim one cupave:))
Ne ne pretjeras, samo nekad malo onak` boli, ne znam zasto?....., jer mi ne znaci nis`?
...a taj sjecani pošalji...da omastim brke k\'o mačak :))
...sjekirica, oklagija...samo da se ja odmanknem...nekih 100 koraka...što je sigurno, sigurno :)...nekad pretjeram u šali, pa eto...
:))) pa dobro znam da nisam bas u izrazavanju genijalna, al`razumje se:)))) PS. Obecala sam da ce za mezu danas biti burek i to onaj od sjecanog mesa, zato sad moram da se prihvatim male sjekirice i poslije oklagije .... uz \"stvari lagane\" ;)
...oooooooo, nasmija me ono igranje :))))))))))))
Ajd, ni meni nije nis` bolje, svaki put kad sam pitala ono dvoje sto su se igrali pod jorganom, rekli su da sam stvorena iz ljubavi. Postujem i obozavam vjerske praznike bez obzira sta, ko. Zbog tog bas se potrudim da je bogata trpeza:))
...ma, pašće ti sami od sebe kad :))))
...ja?...primjeran katolik...ma me nešto papa baš i ne voli :))...a ni onom drugom k\'o da nisam mio :))...i još mi ođe ne dAju da budem \"nesvrstan\" :))
Laku noc u sabahu za one koji su jos na nogama ? :)))
Pa jesiL`from ili ne:))) Sve po pravilu, isto ne zaboravim ni grosice u krofne za januarski Bozic:)))
\"laku noc u sabahu\" ...ono, mog\'o bi neko po glavi dobit :))))
...au, koktel k\'o da je po vatikanskom receptu :)))