Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam sta je ovde sporno, Suarez nikome nije otkinuo komad mesa kao Tyson, ugrizao igraca pa sta, jel to ne moze nastaviti mec nakon toga? Chiellini slomije nogu igracu, znaci taj igrac ne da ne moze nastaviti mec nego ne moze hodati uopste i dobije samo 2-3 utakmice neigranja, a Suareza zele kazniti sa 24 utakmice neigranja, nidje veze. Obzirom da su se dosadasnje kazne neigranjem utakmica pokazale smijesnim treba ga samo dobro opaliti po dzepu, pa ce 2. put bolje razmisliti, ali objektivno ovo se uopste ne razlikuje od ljubavnog ugriza ili se i zato ubuduce treba zaliti FIFI? Neka Chiellini dokaze da ga je Suarez ugrizao, a ne recimo njegova treba.
na slijedecoj utakmici ulazi il s brnjicom il s onom hanibalovom maskom
haahhhhaahahahahahh kralj!
haahhhhaahahahahahh kralj!
"Htio sam uložiti više, ali mi je prijatelj rekao da bi to bilo bacanje novca", kazao je Braeck, piše Guardian. a koliko je uopšte uložio? joj klix, nikad gori niste bili. ne možete ni glupu vijest napisati/kopirati sa drugih portala kako treba. I nije eura nego funti. One winner, Jonathan Braeck from Stenungssund in Sweden, bet 80 Swedish krona (£7) that Suárez would bite, and the 23-year-old substitute teacher is now set for a payout of 14,000 krona (£1,225) for his wager. “First I thought I’d bet a little more, but a friend said I was just wasting my money,” a delighted Braeck told the SportExpressen newspaper.
'' Taj incident bi mu mogao donijeti dvogodišnju zabranu igranja ako FIFA-a odluči da je kriv. '' Ma jeni ba kriv, prenijelo ga.
Fina isplata nema sta ;)
kad je bio mali gledo je tajsona i reko kad porastem i ja cu :)
...a jes urnebesan ovaj suarez gledaj ga sjedi i drzi se za zubalo hahahahaha
Ja bi mu sasuo zubalo na terenu ;)