Liječnici nemaju rješenje
0
Kinez s najvećim grudima na svijetu
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
(sax banda ne dopušta komentare na članke o gašenju svjetala pa moramo ovako.) kakvo crno zagrijavanje??????? jel vi uopšte znate šta se dešava u svijetu? čuj zagrijavanje, a ono hlađenje..dok Al Gor puni džepove vi od sebe pravite budale. kopenhagen propo, koje 192 zemlje, kakva deklaracija, s koje je ovo planete vijest??????????????? al vidi vidi, kako su se poredale Elizabetine kolonije ,najljepše vidjet ko NIJE u ovom cirkusu... sax banda punom parom zaglupljuje svoj narod, majku li vam petokolonašku. SVA SVJETLA NOCAS POPALITI!!!!!!
@@?????? svaka cast drug...
Popusio bih mu sise....
@Ja Baš me zanimao kakav će biti muški komentar na grudi muškarca koje izgledaju kao fine, onako pozamašne ženske.. hahahahah
moze da se igra sa njima
@joooj Ti si fakat zagorio il totalno zastranio. Đe ćeš bolan, ne bio, balit na sise u muškarca? Šta se posipaju po poljima, čime se sve hrane od silnih pesticida, otrova, teških metala ne bi me čudilo da im kiite rastu na čelu.
Divi dobrih fonasi :)
sve je to od rize
sve ovakvo se desava u kini vella havle
YEBO TE BOG takvog zatucanog!!!!!!!
Bozija sila nije sala, sa time nema igre. Medicina je pokazala na ovom testu da su nijemi i ne modernizovani, sto znaci nemaju odgovor na ovaj izazov. Sta je uzrok, a sta je rjesenje? E pa sad da vidimo tehniku i modernizaciju danasnjice....... Ovo je dokaz da se nemeremo porediti sa bozijom silom. Zao mi covjeka sto se dobrom covjeku desava, sto se nedesi nekom od lezbejki, transeksualcu ili nekom od ovih gej konja.....
Dzeko kaze alla salamet na ovo!
jesi maluman ala ti vera....
pa odrezite mu cunu i bice treba.