Liječnici nemaju rješenje
0

Kinez s najvećim grudima na svijetu

Sarajevo-x.com
Očajni Feng Guo iz Kine već nekoliko godina odlazi od bolnice do bolnice kako bi pronašao način da odstrani ogromne dojke. Međutim, liječnici još uvijek nisu ustanovili zbog čega su Guu počele rasti grudi kao kod žene, te samim time nisu pronašli ni rješenje za očajnog Kineza.

"Prije desetak godina grudi su mi počele rasti. S obzirom da sam farmer i da sam radio teške i zahtjevne poslove nisam mnogo pažnje pridodavao tome jer sam mislio da je riječ o mišićima. No u posljednjih nekoliko godina moje grudi su sve veće i veće zbog čega sam potražio liječničku pomoć“, kazao je Guo dodajući da je posljednjih godina samo odlazio od bolnice do bolnice i tražio pomoć, no niko mu nije uspio pomoći.

"Potrošio sam slilne svote novca na ispitivanja i testove, a rješenja još nema. Ponekad mi se čini da ni liječnici ne žele da mi pomognu jer moje grudi smatraju medicinskim čudom, te izvode kojekakve eksperimente“, kazao je Guo dodajući da su njegove grudi sada veće nego ikada.

Liječnici u Pekingu također kažu kako ovakav slučaj nisu upamtili.

"Guo je muškarac u svakom pogledu ukoliko izuzmemo njegove ogromne grudi. Radili smo niz testova i pretraga i nismo ništa pronašli u njegovoj krvi. Pretpostavljamo da se radi o masnom tkivu“, kazala je liječnica Zhang Lilan dodajući kako se zasigurno ne radi o tumoru, prenosi The Sun.

No, procjene liječnika očajnom Guu ne znače ništa, on želi efikasno rješenje ili će u protivnom, kako tvrdi, sam odsjeći dojke.