Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa koliko njih je samo ovdje na klixu da nemaju ni veliki mozak :D :D :D
Prema gore...da, da... ;)
a neki bez mozga docekaju 100tu
Znal iko kolko ima mozga u telecoj glavusi?!
Tamo ima samo kanarinac
Mah, to je standardno kod ove generacije djevojaka. Imaju sve govornu manu, zbog nedostatka mozga ne znaju reći ne.
Inace rodila se bez malog mozga, zabiljezeno je nekoliko slucajeva ljudi koji su se rodili bez istog. Pravo je cudo sto je uopce prezivila do 24-te godine posto takvi ne prezive dugo, smrt nastupi vec u djecijoj dobi. Ova mlada dama nece jos dugo zivjeti. To je ono sto pise u orginalnom clanku, a ne "dio mozga joj fali" - senzacijski naslov.
Gyrus frontalis superior, lobulus paracentralis, Truncus cerebri, Corpus callosum, Fornix, septum pellucidum...............................................
Mozak je sooo last year.
ovde na klixu neki imaju kompletan mozak ali je prazan .
?
Moja zena sasvim lijepi zivi sa jednom petinom mozga,od ceka 3% koristi za manuelne poslove,pranje peglanje,pusenje :)
ako ti ovo zena vidi neces ti imati ni 3 zuba.
hahaha xd
laske je bez mozga...
"likvor-tekućina u obliku jastuka" pa kakve su ovo gluposti napisane.. kad vec prepisujes i lafo nesto prevodis.. prevedi ga kako treba.. trebalo je ovako glasiti cerebrospinalni likvor štiti od udaraca/amortizuje (cushions the brain) i pruža odbranu protiv oboljenja/bolesti (and provides defence against disease). a ne nekakvi jastuci i gluposti..
zaboravio sam dodati mozak "cerebrospinalni likvor štiti mozak od udaraca/amortizuje" a odmah ovi hajteri daju dislajkove..
vjerovatno joj je porijeklo iz cernobila. kad je progovorila rekla mama mama raste mi treca s.sa a mama ce njoj bili me k.rac.
neki na klixu ga nemaju uopce:-D
Isto mislimo :D
dobro je znati:-)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
nažalost većina BH stanovništa proživi život neznajući da im fali dio mozga!