Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
amerikanac bi to odma servirao na stol (i naplatio), kakvo ispitivanje, gdje će biti štetno...
Posto kila?
Od kad se je čovjek počeo ponašati kao Bog, od tad nam je sve krenulo naopako.Tek će neko buduće vrijeme pokazati sve štete nastale od genetski modifikovanih organizama, bilo biljnih ili životinjskih. Svako uvjeravanje da se ovakve stvari vrše radi dobrobiti čovječanstva su čiste laži. Sve je u rukama močnika i što bržeg profita.
Tobejarabum
vuco, janjetina i kuvre!
menščini da niko nevidi da se ovdje radi o tome da su ljudi preuzeli ulogu boga. ima li to smisla, pitam se ja
meni vise izgleda da ne moze da ustane ni na noge, a cuj zdrava xD
Sestru i mamu ti guzim !!! Ako Real pobijedi....ako ne pobijedi onda samo mamu.
@. : Ovce stoje nama blizu, sisavci su. Ako je ova genetska modifikacija stetna/toksicna, naj brze bi primjetili po zdravlju zivotinje !
Sad će av mau idi­oti da se­ru zbog ražnja.
mi, srbi, svemogući srbi, ćemo Vam rado pomoći u tom poduhvatu! javite se nama i ceo svet će biti naš!