Sjedinjene Američke Države
39
Kazne za slanje poruka za vrijeme hodanja
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VIVA USA, DOLE NACIONALISTI.
Šta ćemo sa prenapučenosti stanovništvom ? Pusti budale neka poginu kad ih nije briga. Ovaj zakon je samo uplitanje u prirodnu selekciju.
najbolje amerikanci da uvedu zakone po kojem bi radili sledece... da upucaju na licu mjesta onog ko se ne pridrzava zakona koji je donesen da bi mu stitio zivot... e posto pojedinac ne brine o svom zivotu krseci zakon, policija ce da ga SHOOT TO KILL medju oci odmah na licu mjesta - USA- FAŠISTIČKA TVOREVINA koju je i zamislio HITLER tako da HITLEROV cilje se ostvario- samo ne u Njemačkoj nego u AMERICI.
Neizvjesna trka u ret.ardiranosti izmedju Amera i Britanaca se nastavlja :)
nek si ti pametan, seljak; oni non stop tipkaju i svako malo nekog lpi auto zbog toga
Ne kaže se džaba: Glupi Amerikanci! :D
Glasno upozoriti pa ako nastave - shoot to kill