Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kakvo cetvrtfinale?? Idemo mi po trofej, ako ne onda makar u finale :)
Treba malo stisati euforiju i spustiti se na zemlju, sagledati protivnike i stavove koji nas docekuju u Brazilu. Takodjer treba sacekati da UEFA donese odluku na kom semo stadionu igrati i puno tu ima faktora koje nisi uzeo u obzir Dzenane, ako ti je to pravo ime
Volim optimisticne ljude, al ne volim koji pretjeruju, licno prodjemo grupu mi smo postigli puno, a I sam plasman je uspjeh veliki. Tako da objektivno ostalo je pretjerivanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
aBd da nas crtaš sa trofejom!!!!
Ustedio je posao za protivnicke ekipe,sad bar imaju sta stavljat na tribine:)
De ba malo spustite loptu na zemlju, kako četvrtfinale, lakapo ba.
Sve je stvar zrijeba - ako budemo dobili dobru grupu , ko zna .....
uuu koliko optimista, da su nam bogdom političari takvi optimisti gdje bi nam kraj bio ...
Samo da mijenjaju taj slovenaçki simbol. Zmajček sa 57...
Ma idemo pisati historiju 2 puta :D
Navijacki, barem finale... Realno, prolaz grupe... :D
Masta moze svasta. Idu pravo do finala, a onda ce na intergalakticko takmicenje. Svijet jos nije vidio ekipu koja moze da pobjedi jednu Litvaniju i slicne fudbalske sile, i koja se svakih 20 godina se kvalifikuje na medjunarodno takmicenje. Brazil, Argentina, Spanija i Njemacka se tresu od straha.
hahahah svaka vijest u razgovoru za klix al ste ga sad pretjerali jordanac u razgovoru za klix
uz malo srece mogu oni i do finala
Nek je HAKIJA komentarisao na njegovoj stranici :D To HAKIJA majstore :)
Omar kralj majke mi hahaha dobra, dobra :D
Kako je lijepo znati da ljudi prepoznaju snagu u nama...bravo bosno.
http://www.youtube.com/watch?v=Dk5BCChZ1VU
kvalifikovali se jesmo, ok... al necemo pretjerivat, u grupi nas ne ceka ni lihtenstajn, ni latvija, ni luxemburg, ni ostale kukuruz repke.... nedaj Boze, znaci nedaj Boze da budemo sa nekim od velikih, pregazice nas ko njivu... pa cemo kukati i pravdat se kako nemamo srece, kako nemamo iskustva bla bla.... uspjeh je ako grupu prodjemo :)
Ja kazem prolazak u 1/16 bio bi senzacija, a eventualno sve iznad toga prosto nemoguce