Upoznavanje životinjskog uma
0
Kanzi - majmun koji uči da govori
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja opet tvrdim,.. stavi ga na IQ test sa 5 bosnjaka, barem ce od dvojice imati bolje rezultate.
.Isti Dodik.
Ovo je dodik u srednjoj skoli
Pouzdano se zna da je ovaj ljeepi decko maskirani vehabija...
Gdje ces komentarisat kad ovi ovde pljuju po svemu sto ljudi sagrade. Ja licno nemam nista protiv dzamije to je za mene Bozija kuca i kad god prodjem pored Crkve Dzamije Sinagoge Katedrale i bilo koje druge Bozije kuce ja se prekrstim onako kako su me moji naucili po Pravoslavnom. Sve je to zemo isto, razlika je samo ko se na kakav nacin Bogu moli. Ja isto ne podnosim trenutno stanje jer sve je ovo tako reci SILOVANJE BOGA . Mnogo se naroda moli Bogu na Balkanu da bi savladali grizu savjesti od zlocina kojih pocinise a nije vjernik onaj koji se javno moli Bogu nego onaj koji ga istinski osjeca u dusi u sebi Bog ti nece pomoc jer on ti je podario um i tu se njegova pomoc zavrsava, i ne cinite nesto cega cete sutra da se stidite jer svaki ti je covjek brat jer i kada se obracas nekom smatras ga za brata ,,,oBRATiti se,, sve vam je to kroz Jevandjelje satkano.
Majmuna mozemo komentarisati ali izgradnju dzamije na ciglanama Ne! E super Vam je ova demokratija jel joj drugo ime efendijina demokratija?
Isti PIPO
Pipo naucio pricati :)
Bosanski, pretpostavljam, kao i svi majmuni koji su ga već naučili...
Jes, jes...istina je da sam ja smrdin...
Ovaj majmun je pobjego iz Bosne i Hercegovine u transporteru od UN, kao sto sami vidite sve daje od sebe da objasni ljudima da ga ne vracaju u Bee Haa
Pa bolje da ti je ovaj staru g.uzio, nego prasac koji te napravio.
kad ovo dodik prije zadlakavi, braco draga.
Veci mu IQ garant neg kod nekog prosjecnog bosnje.
ZAMOLI BI MODERATORE DA SKLONE SLIKU GOSPODINA CERIICAA PREMUDROG EFENDIJE JEL NIJE LIJEPO DA STAVLJATE NJEGOVU SLIKU BEZ DOZVOLE