Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li kakav kalendar sa pregaženim parlamentarcima?
zasto bi ovo neko okacio na zid :/
da ima kalendar sa pregazenim ljudima mozda bi ga uzeo PS: nema gore zivotinje od covjeka
dame i gospodo , dobro došli u Evropsku uniju , i pazite kad idete po cesti
VOlim Životinju u tanjiru Ženu u krevetu
ZAPADNo SR.ANje. umjesto da stave kalendar da se pokaže patnja ljudi.. j.ebl.e ih životinje, volim životnju u tanjiru ili na sebi u obliku odjevnog predmeta
@Puto Što znači da će nam Inšallah kraj uskoro, a meni to ustvari ne predstavlja nikakv problem kad shvatim s kime živimo i šta nam plasiraju na očigled.
Sve sto je donedavno bilo nenormalno danas je u modi, trendu, izgleda da je svijet iscrpio svu mogucu moralnost pa vise nema izbora..
ne mogu vjerovati, ljudi su monstrumi :/
kuda ide svijet ?????? bolesno do balcahaka:(
Pa ovo je sasvim normalno....i onda neko kaze Bosanci i Hercegovcni nisu normalni -.-
slike kalendara >>>>>> goo.gl/lA64X
Krepo Željo!
lik je Tito :D
Ovaj je ukrao ideju od poznatog BiH fotografa Mise Dumica iz Bijeljine. Posjetite njegov sajt pa cete se uvjeriti.
Nije to nista,neki dan na Nat Geo bila emisija Tabu...U velikoj britaniji jedu pregazene leseve zivotinja..Prave specijalitete od njih...Vjerovatno je i ovaj...
Taj kalendar,nije za mene niti bih ga prihvatila kao poklon!!