Nesvakidašnji potez Britanca
0
Kako bi prestao pušiti odlazi na pusti otok
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji ce mu k.. ovca :))))
tako nekako...malo su zbunjeni....jos - \"u chealseaju\", \"u toplesu\"
hahaah ovca je plafon..aa sta ako te ovca cigarom ponudi? hhahaha
Nek mu je sa srećom. Ja nisam imala velikih problema sa prestankom pušenja, nađoh sebi veće prioritete. On ako misli da će mu to pomoći, sretno.
drustvo ce mu praviti OVCA... mogo si zenu povest...da se ne odviknes od neceg drugog slucajno... al nema veze tu je OVCA... haha
Nije nepismenost samo kad ne znate gramatiku i pravopis, kao što obično ne znate. Nepismenost je kad ne znate ono što se u osnovnoj školi učilo iz hemije, fizike, historije - niko ne pamti sve, ali osnovne stvari, šta je inercija, šta je valentnost kod elemenata, iz geografije, da ne postoji Kolonj (kako ga zovu Francuzi i Englezi, Cologne) nego Keln. Da ne postoji Vijena nego Beč, da ne postoje HEBRIDEAN nego Hebridi, škotsko otočje. Bolje dignite ruke od novinarstva kad niste u stanju provjeriti osnovne činjenice, ako ih već ne znate. Ah, da, loši đaci, bježali sa časova, pa bi sad da se kao bave malo i intelektualnim radom.
Bitno je da vodi sa sobom ovcu. Bit ce seksa izgleda ali nista od cigare poslije seksa :) Ipak mislim da ce moci zapaliti vatru i smotati lisce i sasvim normalno nastaviti sa pusenjem.
drago dijete ja pokusavam naci pare za cigare a ti se pokusavas odreci....koja calovina