Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to nista, mogu ja napraviti isti plakat i stavit Dodika umjesto ovog Charlesa... na sta li bi to licilo... mozda na reklamu za Gulaš?
mene samo zanima kakvi su to mali jumbo plakati, posto su ovi veliki
koja steta za 240.000 $
pa napišite i kako se završilo, da ove naše praznoglave nauče malo o demokratiji i slobodama, naime lik je tužio i morala je da ukloni svaku sliku i sa sajta i billborde i dobio je odštetu, jer je povrijedila njegovu privatnost(privacy law), odnosno bez njegove dozvole objavljivala njegove slike , FAIL što bi rekli ameri
a ja budale, na haitiju umiru ljudi,nemaju sta da jedu a ona baca pare u ovakva sranja....
mene je ovdje najvise pogodilo nerazlikovanje č i ć autora teksta... pored toga, sta je to para za unistavanje ugleda njega i firme, znate kako su ameri svi cistunci u javnosti ^^ (moguce da su konkurenti to sve platili :))
dobro ga je s je bala. tako i treba. pa nije fazon muntati je 8 godina i na kraju ostaviti. a sto se tice para, pa ima ona toga ocigledno na bacanje. osveta je stvarno slatka :)))
a nije ni zasluzio ovakvu ribu, vidi ga na sta lici gluho bilo
sta, ona nema pameti a on je kao rega? on se malo zajebav\'o pa bi sad porodicni zivot... go woman, uzmi mu sve sto ima!
Taj lik isti Obama, trebao bi on da ide na DNA test...
za te pare je mogla kupiti sve i jednog jbacha u bih...
btw: oracle nije internet gigant, jest IT gigant, ali ne što se baš što se tiče interneta
Bolje da je dosla u Sarajevo pa sam spichkala te pare :)
bolesno ...
zene stvarno mugi imati sve na svijetu sto pozele,samo pamet ne mogu