Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da si nedajbože kojim slučajem zaglavio ovdje, s tobom bi se šprdali i pričali viceve o tebi. Ovdje narod voli da su mu političari ovakvi kakvi jesu, pa da ima o čemu pričati na sjedeljkama. Da su takvi kao ti, narod bi govorio da su fukare, bijednici, nesnalažljivi i sve u stilu: "Kad ti nisi zbrinuo sebe, kako ćeš i mene i državu".
Potpisujem, opisala si tacno onakvi kakvi smo. Sve bi kao nesto bolje, ali s ovakvim razmisljanjem ne moze se daleko stici.
vidish, ni meni nije smetalo shto je Pape bio u trenerci na Mundijalu. Lik je trener, sportski radnik, ne vidim nishta sporno shto je imao trenerku na sebi. Ali eto, svi su ga prozivali, chak i kolega Vaha, kao on che mu kupiti odjelo za iduchi put.... Lik koji je BIH odveo na Mundijal, po prvi put u istoriji, pa opet, smeta shta je obukao...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj čovjek je moj idol. Nema glamura, pretjerivanja, zajeb...ancije već samo skromnost i rad. Dugo živio u zdravlju predsjedniče. Papa je za tebe mačić kad se usporedi čovjekova veličina.
Bravo bivši tupamaros!
Bakir , Bosnjacki Mujica , od imovine ima samo pola kuce , pandu 4x4 91 godiste neregistrovana , i 32 km na racunu ... Sreca pa mu zena radi ...
Eh da je nama u Bosni barem jedan takav politicar....
E ovo je predsjednik..covjek iz naroda a ne iz pakla.
Allah ti podario svako dobro!
pa kod nas se u politiku i ulazi radi novca...
Bolan, hajde 'vamo kod nas da nam budeš predsjednik.
Mujica ne izbaci njih niko ziv iz politike. Zalijepili su se za te stolice i nema sanse da se odlijepe. Cini mi se prije bi i majku prodali, ali politiku im ne diraj. Tu su najlakse "zaradjene" pare.
evo ga ko kod nas bakir, a da ne pricam o zeni mu!
ne vrijedjam, samo govorim da imaju iste vrline...!
CAR
ееееех јосе, амбиција је јбена ствар...