Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ker zna vise rijeci engleskog od prosjecnog bosanca :D
Stavio mu sve igracke i kaze donesi igracku? Stavio mu 5 lopti i donesi loptu. A bog zna iz koliko pokusaja je ovo snimljeno? Nidje veze, vidi se da je cuko istreniran da donese nesto, a ne da razlikuje predmete i da razumije rijeci! Halo, pa gledate li vi uopste video?
Ovaj cuko pametniji od Hareta Sile...
I moja ku-ja zna preko 1000 rijeci, doduse ona je ljudsko bice.
Koja podvala !!! Pa ovo nije najpametniji pas na svijetu, nego NAJPAMETNIJA MACKA na svijetu.... Uspjela se tako fantasticno maskirati da je sve ljude redom uvjerila da je pas.......-
Border colie naravno :)))
joj Pujde jes se puhno kod Vehida ocam....hahahha