Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I babo bi al neeeema
Lahko je njemu za minuti spucati cijelu picu kad ne mora okretati 5 KM u dzepu cijeli dan i glumiti "ima se - moze se" a sve to satima uz samo jednu kahvu na Ferdhadiji. Lahko je njima u dalekom Japanu kad nemaju Srbe. Sta je to za njih dvije atomske i nedavne ekplozije nuklearnih reaktora zbog kojih su morali iseliti pola zemlje? Naucili su oni na to. A zna se da ne jede onaj ko ima nego ko je naucio, pa tako i ovaj Japanac. Da nema Srba i Hrvata i mi bi tako, ali ne daju nam, pa sta ces. Nismo mi krivi sto je tako.
CRKNI j.e.b.o te šintoistički otac!!
Fourious Pete bi ga unistio
A kolko virsli more prozdrat u minuti?!
Znaci po tebi npr. Jason Statham i Bruce Willis nisu muskarci? Da ne idem dalje od ta dva primjera koji su mi prvi pali na pamet. Ono, sretao sam svakakvih glupaca u zivotu ali tvoja izjava je jedna od jacih.
I moj momak pojede moju pizzu za minut :)
pa sta je tu cudno....ja sam u San Remu dok je Marija nasla lampu, Samir iskljucio struju, pojeo pizzu ispred drugog gosta kafane....:)
Muskarcem se ne moze nazvati neko ispod 185cm.
Vi sigurno niste culi sa Furious Pete-a i njegove Guiness rekorde?
Misliš "kinesku"?
Ovi Japanci raznose pizze, a mi nesto drugo, tako da se ovaj clanak na nas ne odnosi!
Još mi samo fali pizza što mi pravi nacionalni identitet. Dosadilo mi je da se definišem sa komšinskim ili susjednim identitetom.
j.e.b.o..m.u...j.a.. m.a...t..e...r....j..a..p...a..n..s..k...u
da li bi ovako mogao i Mahirovu na Kovačima :S