Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izraelke uz vas sam! Ako toliko vole stikle nek ih piloti nosaju... Eto ti muska budaletine,namece pravila zeni,a on hoda u cipelama,ma ishhhh!!!
A sisobrane?
a sta transrodne stujuardese? kako ce one
Hehe treba im reci da moraju nositi gace obavezno, mozda prestanu onda gace da nose
Cudi me da nisu zabranili stikle iskljucivo muslimankama jer mogu stiklom razbiti pilotska vrata, ubiti obadva pilota, porazbijati sva stakla na avionu, naravno prije toga pobiti stiklom sve putnike i onda ono standardno na kraju, srusiti avion!
Tačno kad god vidim stjuardesu, pomislim kako se one trpaju po avionima i apartmanima i nikad za ženu nebi htio stjuardesu :D
Mozda se i trpaju na duzim relacijama, ali na kratkim od 2h ili manje jedva stignu da podijele ono sto putnike sleduje.
@karb, ovo mi je najdraza poslovica sto si je napisao :)
... je*ati ih...
glupa vijest ali baš glupa :)