Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ba kod nas lupiti po džepu ovako kad nema mjesta u zatvoru. Fino mu sa svakom zakašnjelom uplatom uzeti namještaj i na kraju kuću/stan, i kada bude razmišljao o svojoj djeci i kako mu ih socijalni radnici odvode zbog njegove gluposti dvaput će razmisliti prije nego opet uzme nešto oštrije od sveske i razbije nešto skuplje od tastature.
Sta su mi aparati krivi treba svoju glavu da razbije
Trebamo i mi pocet displeje za bingo
Pa jel uzeo pare kad je polupo aparate sjekirom. hh
Pa jesik sagledao video do kraja
Jesam ba zajebajem se.
Nema hljeba bez ruleta.
Pametni prave mašine,a budale troše pare na njima,misleći da je pamet u novcu...
Rahmetli Celo je davno prostudirio ove aparate, kad ga nije islo samo izvrne aparat i rijesen problem, Coloseum zbog njeg haman bankrotir'o haha