Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duple dnevnice tamo gdje pobijedi Clinton!
A zasto ne prenosite selo koje je uzeo Trump, i to sa vecom razlikom? Millsfield? Tj. zasto uopste pisete clanak o ovome, goveda.
hilary u ekstazi..
vidi hassana jest dobar
licno sam za ovog trumpa. treba da se zaljulja sve. da jednom rijesimo za sva vremena. u slucaju rata prvo bi roknu komsiju vlaha.
licno sam za ovog trumpa. treba da se zaljulja sve. da jednom rijesimo za sva vremena. u slucaju rata prvo bi roknu komsiju vlaha.
Klasicno razmisljanje cetnika i ubica
Večeras je na TeVe američki film, puške i pištolji, američki film...
Hilari će pobjediti i to će biti kraj SAD.
@thegamer3 I treba ograditi, zar bi ti podsticao nelegalne prelaske granice i krijumčarenje ljudi i droge? Jel vidiš da i Njemci u Minhenu ograđuju svoje kuće od arapskih. Nestao je onaj Berlinski, ali stvaraju novi, Minhenski.