Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad pocnu ovako iz Slovenije u nasu Krajinu ici.
Neće oni trebati dolaziti trażiti očeve u Krajinu jer je dobar dio krajiške populacije već tamo. Tako da nema tajni, a sa takvim očevima slovenčeki nebi bogzna kako ni plakali.
😂😂😂😂💪
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
toliko o talijanima, evropi i njihovoj humanosti, lika deportirali jer mu je istekla radna dozvola premda je bio oženjen talijankom i imao dijete s njom. pa koje qovno moraš biti pa tako nešto potpisati.
pa Talijanka mu je to i namjestila da ga se rijesi. Vidis da oca nije ni spominjala sinu
Pitaš li se ti da nije Turčin možda nešto radio sa strane da su ga protjerali? Nego ti na prvu - talijani, europejci zlo. Optužiš cijeli kontinent zbog nekoliko loših slučajeva. Šta bi mogao napisati u vezi Marija Balotellija? Koliko znam, italijani su prihvaćali djecu šehida ili bez roditelja za vrijeme našeg rata.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako ce sad zeni objasniti da je Musliman?
Ocako su i dvojica Bosanaca, Bosnjaka, Milorad i Aleksandar se zovu, otisli u Tursku i pronasli svoga babu Tajipa.
ovaj otac je obican turski cifut, pa ako je bio deportovan to ne znaci da mu je bio zabranjen i ulazak kasnije u zemlju, sto se nikada nije vratio i pokusao da potrazi svoga sina da ga upozna, ovo nema logike nikakve,
da su htjeli, nasli bi se ranije. malo je šuhveli priča …
Jbt 1979 nije srednji vijek pa da covjek ne moze da odrzi kontakt sa djetetom ako zeli. Ovaj nije dzaba deportovan. Svjestan da ostavlja dvogodisnje dijete nije se do dana danasnjeg zapitao sta je s njim… svaka cast sinu ali ne znam stvarno da li mu treba halaliti
Eh kad bi Servi bili ovako znatiželjni pa počeli da traže ko su im pretci...našli bi da su im u Turskoj isto tako
Valjda bi trebalo biti kontra jer u Bosni prezimena završavaju na IĆ a ne oglu i slično
Ovi Talijani doli sa juga svi su tamnoputi, ko arapi.
Pa i jesu Sjevernoafrikanci!!!!! 😂
Ovako ce i migranti po bih sve da prave djecu ne bi li ostali ovdje oni koji se ne dokopaju evrope.
Pola balkanskih pravoslavaca mogu traziti pretke po turskoj. Da bi zadrzali pravoslavlje davali su djecu u turske vojske, muskarci su radili teske poslove, a zene su bile sluskinje turskim agama koji su im pravili djecu.
Nisu davali djecu nego su ih otimali
Šta radi Bosanac kad napuni 18? Ide u Sloveniju raditi. Šta radi Slovenac kad napuni 18? Ide u Bosnu tražiti oca.
Zavalio ga Osmanaga😂😂😂😂
pljunuti babo
Bosanski pravoslavac Dodikore nasao babu svog Mustafu u Istambulu
#Kurvetin€ #Rospijetin€
Sta ta nas boli k...