Oborila svjetski rekord
0
Indijka pojela čak 51 chilli papriku
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
onaj koji je stoka ovde si ti mr dodik,sypcino vlaska!!!!!!!!!
majko mila :D
vidi ti Gordon Ramsay, od kud on u toj slici ?
Gordon Ramsay je tito!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Morala je moci pojesti ovoliko papricica kad citav zivot jede samo rizu! Ovo je za nju delikates naspram rize! ccc Nista cudno za prosjecnog indijskog stakora gladnog i zednog!
Izet je lik iz serija. Ono sto se prikazuje na televiziji najcesce nije istina. Koliko imate godina?!?
Da ljudi ali ova \"Bhut jolokia\" paprika je najljuca paprika na svijetu, cak 20 puta jaca od one obicne cili paprike... !!!!! MAlo se informisite... Izet je jeo one meksicke, ovo je indijska !!!
ako prozderes 50 komada za minutu naravno da si stoka i to stoka za ginisa
ja nisam iz indije,jedem jalapeno chili paprike i jesam li zbog toga stoka ?i kad se covjek navikne na chili nema nikakvih problema.....
pa sta reci na ovo : Stoka indijska
Ok je dok jedes!? Ali kada zakuca velika nuzda,kukace \"majko sto si me rodila\" aaaaaaaaa
Izet je vishe