Plastični ključevi
0
Hotel napravljen od 200.000 kartica
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako znaš koliko ja zarađujem? E pa da vidiš uopšte nisam fasciniran sa tih 100.000. To je one-time-job. Vidiš da lik cijeli život besposličari i slaže palstične kartice. 10 puta obarao rekord. Fakat je besposličar. Uzeo neke pare nakon godine dana rada i gotovo. Ja sam privatnik već 15 godina. Pa sad malo razmisli.
Kako bi to zapalio slatko, ja mislim da ta plastika plane ko keks !!
drzi se ti krampe i motike, tu si dobar.
Pa govore ti krelac da je ovo atrakcija, znači ne može biti besposličarstvo, jer će uzet 100000 više keša nego što ti zaradiš na tom tvom poslu, tkao da trebaš biti fasciniran... :)
jao sminke!
Juve i @ja De mi ga malo poglabajte solidarno. Ovo je posao za besposličare a krelci kao vi mu se divite što pokazuje da se pravi luzeri. Ono što ja radim ne bi nikada zamjenio ovakvim dosadnim i beskorisnim utroškom vremena. Život mi je previše lijep da me ovakve stvari fasciniraju.
i kako pisati u onu wc solju
eeeeeeeee vidi solje bise tu volio pokenjati majko moja.
Pošto je napravljen od plastičnih ključeva ( kartica , vjerovatno je i ova soba posjeduje ključ karticu , e sad zamislite izgubiti tu ključ karticui
fantastican sklad linija..i harmonija boja :)
eh eto nek ti imas posao, pa skontaj koliko je trebalo da se ovo napravi i koliko ce zarade donositi, a ti se nadjes da kazes besposlicari
podovi nisu od karata ali govno i dupe su manje stetni..
eto nek ti imas kakav pametan posao
Besposličari