Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamisli pukne te Sinisa Susic nogom u glavu!
Zamisli u njega bakonje :-)
jest mi ga žao što ne može kupiti obuću kako hoće. Imam i ja 50 broj pa ne mogu nać obuću da si.. Što se tiče patika tu su uvijek košarkaške iz SAD-a za naručit.
ah mu patika ko grob za bebu
svako od nas ponekad slučajno zgazi mrava ili bubu a da to i ne primjeti. e siniša tako gazi kokoške i mačke, i ne skonta da se išta desilo. :)
ova plava patika je tihiceva 100 %
HUBA BUBA NE KAZE SE TAKO NEGO: ZAMISLI PUKNE TE SINISA SUSIC NOGOM U GLOOVU SINISU TREBA ANGAZOVATI DA SUTNE DODIKA IZ BIH.
Kad iznosas tene sinisa, ostavi mi ih za peraja,sezona samo sto nije
Shaquille nosi tacno 56 broj. Trebao bi da ga kontaktira pomoce mu
http://www.glassrpske.com/vijest/5/krozrs/51846/cir/Hercegovac-nosi-obucu-broj-56.html
TA CE BA ON,JA MU KROZ NOGE PROBACIVO
a koliko to smrdi aaaaaaaa osjeti se u konjicu hehe
Kolka mu je ondar tek GLoOoVAAa!!!
Neka od Shaq-a uzima patike koje vise ne nosi... ;)
Šta je Ljubinje?
Sve se nema, noge ko djeciji grobovi... A patike se iz inostranstva nabavljaju.. Opaaa.... O.o hahahahahahaha kad ne umrijeh majko... :D
cuna mu je velicine drzave herceg bosne.