Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka je ovo napravio zbog papaka na veseljima koji dođu i lafo provlače karticu kroz mijeh harmonike glupiraju se i omalovažavaju harmonikaše . Ne mora ni biti u funciji terminal ali zbog papaka neka , pa nek stisnu i vade kartice da se glupiraju.
Kolko ti ukus mora biti sieban da ti ovaj svira na uvce, i da mu to jos platis. Inace, dobar potez..
Platit ce ti Dodik djikane
Ovo je odavno normalno svuda u svijetu. Vidjela sam na jednom trgu slikanje sa papagajom se placa karticom. Samo su ti terminali naravno prilagođeni obimom :)
Kasni sad je doba coina...
zar on nije placen od kafane vec ?
kakav kralj 😂😂
Prva reforma entitetske uprave za indirektno oporezivanje, ima da se povecaju prihodi nevidjeno. Dobacice do 18% prihoda BiH
Ihaveagun E prislonim ti se kakvoj tetki :)
Moze li se i mobitelom il satom da plati pitam za jarana😂😂😂
Obicno dijasporci gledaju da sto jeftinije prodzu , kad bi moglo dzabe- kaze ti jaran.😂
idi pjevaj dodiku
😂😂😂dobit ce sipak nema vise budala kao prija