Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PLAVI DIO GUMICE ne briše hemijsku olovku, vec grafitnu olovku kojom se pisalo po tvrdjem materijalu, tipa neka greda ili nešto :D
Ima da suparnike na takmičenju obrišu ko gumicom .
Ja ne znam da mi je plavi dio gumice ikad hemijsku obrisao. Vazda mi zamrlja i još počne cijepati papir hahaha
Na slikama je iranska nošnja, a ne gruzijska.
Pa ebem ti internet više. Kakve sve gluposti necemo procitati i sta sve moramo znati. Sta nam se sve samo servira? Sada znamo da se gruzijcima ne svidja njihova odora za OI. Kakav je stav sportista iz drugih zemalja? Nesto sam nacuo da su sportisti iz Tanzanije razocarani visinom svojih dnevnica.
pa vi ne znate ni prevesti tekst sa engleskog!!! na slici je iranska olimpijska nosnja, a ne gruzijska!!! daj djeco brukate se!!!
fakat su ovi gruzijanci pelikani :)
Na ovoj slici u sredini podsjeća i na još jednu gumicu.
ja reko' gu.zica....aaaaaaaaaaaaaaa št se ismijah