Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma 99% raje u BiH se bavi sportom, i to od milja zvanim.... preživljavanje od crkavice, političarima dragog naziva \"prosječna plata\"
Mi Bosanci smo najljenji :)
lijen - ljenji - najljenji
Pa ja pravoslavci ne vole radit...to je vec poznato odavno.... U bosni se sva omladina bavi sportom,ipak u nas je bio rat i ovi nasi heroji nemogu...al sigurno bi bilo 70% kojih se sportom bavi...:)
crnogorci su izvan konkurencije :D
Samo EU, mi tu ne spadamo. A Crnogorci će biti na vrhu liste, vjerovatno ispred Švedske. Njih je šačica ali su najbolji u vaterpolu a igraju se i rukometa, nogometa, košarke...
poznas li ti dretelj, kad su se balinke prcile za teglu djema od kupina i dobro znojile
Ma nas niko nije ni anketir\'o... Ne znam imal nas na njihovim geografskim kartama..
Neznam jel se rad na mjesalici, ili kopanje kanala racuna kao tjelesne aktivnosti, odnosno sport.
Rad umara.
POZNATO JE DA PRAVOSLAVCI NE VOLE RADITI...
ma cim je to prdoslavno nemre valjat
Nije vam još Crna Gora ušla u Uniju :)
Crnogorci nisu u EU pa zato i nisu testirani :)
mozda se ovi lijeni vise sexaju, pa im se ne znoji dodatno u teretanama.