Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj de se vise po.s.e.r.i.t.e pa pojedite to umjetnicki! umjetnici, ima li ista gore od tog naroda? prije su bili pravi umjetnici,a sada sto vece ruglo napravi to veca umjetnost,katastrofa
Ne bi, donja. Okupaj se budalo.
Ponestaje mi zraka od samog čitanja! Klaustrofobijaaa
Lol, ova vijest prosla svijet prije mjesec dana :) ...budi te brziii !!!!
Niste losi, vijest je u svijetu objavljena u martu a danas smo vec u septembru...napredujete. Kada ce te objaviti da je Neil Armstrong sletio na mjesec?
glava prosjecnog bosnjaka ne bi mogla stati u tu povrsinu hihihihihihih
ja ne znam da l\' se ovaj klix trudi da bude g.l.u.p il su oni stvarno tako prirodno, Bogom dani, gluuuupi
kill the jews
a da to nije lift??
60 cm je standardna antropoloska mjera .. ovo je duplo , malo luksuznije :D mislim da trebaju japancima prepustit ovakve zahvate, oni to dobro osmisle i urade .
hmmm
Najuza kuca postoji vec dugo, i ostace najuza, jer je uska 1 metar. http://www.iamsterdam.com/en-GB/Ndtrc/Het%20smalste%20huis
...villa...
sta ce ovi kliziti po plafonu.. i know what you all did this summer.. pipi i kaka ste hahahahahaha