Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijena logotipa Klitoriksa je kostala nekoliko hiljada maraka i predstavlja najlosiji potez otkako postoji ovaj portal!
...bio sax ili klix, jednako su nepismeni...
@juju: Ovdje pravi strucnjaci traze 1000-2000KM za originalni logo dizajn, sto je za nase standarde i standarde nasih firmi sasvim ok. A za 10-15KM jedva da mozes otici i u granap.
Ovdje \'strucnjaci\' traze 150KM za logo kojeg nadju na netu i predstave kao svoj...ugledajte se na Twitter i ostale...to je prava cijena 10-15 KM
Cuj 100 miliona za ovaj logo :), http://www.accenture.com/PublishingImages/BannerTop.png umjesto da su napisali cijelu informaciju, promocija, analize, istrazivanja, itd itd.
Sadrzaj se pravo poboljsao. Svaka cast klixovcima. Super je tema, a odgovor za hmmm: care svih tih 211 mil su potrosili za promo novog loga, a mi ponovo googlamo, jer pojma nemamo, znaci malo su potrosili :).
Dizajniranje BP loga je kostalo 4,6 miliona funti, a ne 211 mil. eura. Ostatak tog novca potrosen je na \'introducing new logo all over the world\' - sto definitivno nije za dizajn, vec za kampanje u cijelom svijetu. Morao sam izguglati jer je zvucalo nevjerovagtno, ali i 4,6 mil funti je neshvatljivo puno.
The logo, which resembles a sunflower, will replace the BP shield, the company symbol for 70 years. It cost £4.6 million to design and BP Amoco will spend £132 million over two years on rebranding its stationery, van liveries and manufacturing plants.
Kliksu, logo ne cini portal ;) Isti ste ko i prije, al hajd.
TO se da primijetiti kad je Sarajevo-x promijenilo naziv i logotip u Klix, sad je katastrofa.