Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Erin Holdsworth je izašla iz svog automobila potpuno gola. Na sebi je imala samo mrežaste čarape i tange. Ja novinara i go...vana. POTPUNA GOLA !!!! SA TANGAMA I CARAPAMA !!!
zahebo je ovaj vehabija.bila bi porpacenija :D
Sax ... nije fer , nismo vidjeli :-)) ps:nije lahko ovim policajcima :D
\"Na sebi je imala samo mrežaste čarape i tange.\" Na reportazi kazu da je imala Tennis Shoes (sto pretpostavljam da su patike) i Gstring (tange) jel? Ovaj portal je bas postao smece. Tumace kako im pase i ne provjeravaju informacije i sire mrznju! Prestacu ovo da citam. Pocet cu ko mevludin.
sta bi Mevlid na ovo rekao?
Ova djevojka je bas divna. Imala je samo trenutak slabosti, ona ce vec koliko sutra biti opet ona fina i brizljiva majka i supruga. Uvijek sam zelio imati jednu ovakvu zensku osobu, impulsivnu i pomalo neshvacenu od okoline.
da je bosni proglasili bi je T.E.R.O.R.I.S.T.O.M.
nije imala mrezastve carape i tange, vec tenisice i tange..eee moj novinaru ne znas ovako bitnu stvar da prevedes puuuuuu
Šta reći? Koju poruku poslati?
Nije obrijana
trebala bi ipak kod hodze da joj sta napise.
erin udaj se za mene, goli cemo se vozati na traktoru na selu i autom u gradu...
ford mustang
nebi je djabe brate vidi je na clipu
kako bi je pricepio :)
kako bi je kod nas drot zguzio slatko