Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fuj kako odvratno, pa mene je bilo sramota ovo gledati, sta fali momcima, pa nisu oni manekeni, nek su lijepi ti sto su sastavljali listu, mogu misliti ljepote. ccc.
Baines, Fellaini i Robben totalno ok/prosjecno izgledaju. Ostali su ruzni, sto jest jest. Ne razumijem zasto je to tabu kad se sto puta vise govori o ljepoti i ruznoci zenskih sportista.
...falloini...momak sa treće slike uopše nije ružan, samo mu je stil bezzveze... ona afrofrizura, neobrijana bradica i malo obrve...da on provede vremena kod frizera i pedikera manikera ko ronaldo bio bi momak faca.
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
...sreća pa ne igram nogomet :))
...al zato dribla :)))
...pa gdjes commi, ja vec cuo da te zgazio tramvaj :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
jedino vala je rooney uzas
ovaj iz Ekvadora isti Obama
di maria iz evrope? -_-
A gdje je Luka Modric. Najružniji igrač sa balkana.
sTOKA DA SU PAMETNI PA DA IH TUZE!!!!
koja ljudska pogan ovo izmisli i napravi, sve su ovo fini momci, izuzetni sportisti, a preko 90 % sportista su i veliki humanisti i opet pogane duse postavljaju ovake postove.
Cekaj, da je neko napravio listu top 10 najljepših fudbalera bi li isto rekao k'o i za ovo ? Jer niko nije ništa slag'o ( osim za Robbena, ima kandidata umjesto njega) :D
kako glup clanak mamu im fasisticku
realno .. u ovoj listi fali Dzeko .... ljepotan :)
i Luka Modric ... zaboravio sam ovog ljepotana xD
Ovo je jako odvratno... Ruzan je jedino um koji je mogao ovo da smisli...
možda rooney nema u licu, al zato ima u nogama :)
Ima i ruznijih, kao sto je ribery, nas tin sven, svejedno ovo je bas degutantno i neprimjereno.
Ribbery-u je deformisana faca u saobracajnoj nesreci, znaci ne radi se o prirodnom ruznom covjeku, nego je dozivio covjek nesrecu kad je imao tri godine, gdje mu je ne samo faca unakazena, nego je i gorila. Naravno da ce takvi biti ruzni. Lauda recimo.
Ja sam mislila da je samo oziljak kod riberija rezultat nesrece. Ali svejedno ovakvu listu pravit je dno dna, hajde da su pravili listu najlosije odjevenih, najlosije frizure, ali lista najruznijih je bas dno dna.
Dno dna od clanka
ova lista je neukusna, tako ismijavati nekoga i prozivati je dno kad se radi u osnovnoj školi, a tek da zreli ljudi sastavljaju popis ružnih nogometaša...
znam i daleko gorih koji su oženjeni...
#1 retardirani gremlin #2 konj #3 vukodlak #4 ahmedinedjad sa orlovskim nosom #5 dr. hanibal lekter #6 konj #2 #7 africki jazavac #8 evropski pacov #9 africki gremlin #10 azijska drakula
ne, svi tebe zele
jel bi ti to da se natjeces sa mnom u necemu? de sine popij malo nekog caja za smirenje ili uzmi tabletu, ohladi. ovo je samo cista zezancija. ocigledno ovdje ima toliko akrepa koji su sebe vidjeli u nekima od ovoh faca pa bi se jos i svadjali. subhan ala.