Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ja trika i guzice, sta je sad cilj ovog trika? to ne zna ni on, svezao se i objesio ne razumijem, :O i spasio se i sad se ljudi ibrete hahah
Sjecam se kada je Coperfild bio kod nas u Sarajevu,ja sam bio u prvom redu. Sav sretan gledajuci njegovu caroliju. Momak lijevo od mene koji je sjedio,bas njega je izabrao da ga posalje ja mislim na Havaje. Sav uplasen i isprepadan sam kontao da sam mogao to biti ja. Tek nakon izvjesnog vremena sam skontao da je to vjerovatno bio "stazista",koji je stvarno smrdio i bio neuredan. Gledajuci taj snimak na you tubeu nakon dugo vremena,apsolutno me nije impresionirao kako je znao na drugim mjestima.
....hebo ovo.....ništa lakše.....dođi ti buraz u Bosnu,pa probaj preživiti od 1. do 1. ......🆘
znači u Novoj godini ništa novo :)))))
@redrose99 ..ma,ništa bona.....osim one šestice na kraju... ;-)) ...tek je krenula....živi bili pa vidjeli ;-)
sejtanska posla :/
Stvorio ga je sa slobodnom voljom kao i covjeka, i sta Njega boli briga hoces li Mu se ti suprostaviti ili ne? Sta Mu mozes ti pridonjeti ili oduzeti, ili svi mi kad bi se udruzili i jos 1000 puta toliko ? Radi ba sta hoces, ali ce se i podvuci crta na dnu racuna, pa ce se pravedno naplacivati, a sigurno je da dobro i zlo nisu isto.
lebensmüde! :))
Englezima i Amerima svaku foru mozes da prodas, izmanipulisana masa
Nigdje veze, obična glupost. Hari Hudini je bio najbolji u ovome, sve ostalo je kopija i to LOŠA.
Dobro a sad nam kazi gdje i kada si ti vidio Hudinija.
@Mujo s onog svijeta Na youtube, a ima podosta priča o njemu.
Daj Boze malo pameti
@errorcode Nemerem ne da mi Rasid u mene da dijelim
Iz Kruscice @S@R@JLIJA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)