Knjiga o danima vladavine
0
George Bush nikad nije gledao vijesti
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izvinjavam se na gresci nisam primjetio ,covjek nekad kad pise i neobrati nekad paznju kad pogrijesi nesto u pisanju ali eto ima ovih nekih koji to odmah daju da se to ispravi hehe.
Nije gledao vijesti jer je on kreirao događaje. Tuzno ali istinito.
NIje bilo 2003. godine, nego 2001. godine. Naravno da nije gledao vijesti, bio je previse glup da se skoncentrise na tako nesto. Sigurno je gledao Tom i Jerry dok su drugi gledali vijesti...
Cuj nije gledao nikad vijesti ,pa kako to zar nije gledao kad su 11 septembra 2003 godine kad su se dvije zgrade world trade centra rusile koje su srusili cifuti a ne islamski teroristi.Pa mozda mu i treba povjerovati jer da je gleda ovijesti shvatio bih da je sve namjesteno bilo od strane cifuta,a posto nije gledao samo mu je neko rekao da su to islamski takozvani teroristi uradili i on povjerovao,a ustvari gdje ce jedan mamlaz i gledati vijesti .
dajgle mu majmunske face... hehehehe