Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lajk za majke i bebe...
jao, sto ima prelijepih dojilja tu na slikama... bas prelijepih! jedino mi je bilo malo jezivo vidjeti onu veliku djevojcicu da doji, kao da je iz skole dosla, pa da uzina... a sto se tice fotkanja dojenja, ja ne bih, ali mi je skroz ok da neko bi, ne vidim u tome nista toliko degutantno. i u pravu su, ljepse je vidjeti njih kako doje, nego onu guzicetinu!
Nije li zena najljepsa kad je trudna i poslije poroda kad se oporavi :-*
Da doda,kad kazem zena ne mislim na drolje kao sto je Kardashianka.Iako mi nece bit dugo jasno zasto joj klix daje toliko paznje.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Uh ija bi dojio
Dojenje je prirodna stvar ali i intima izmedju majke i djeteta.. ne smatram da je ok pokazivati takve stvari u javnosti ali je definitivno ljepse vidjeti majku koja hrani svoje dijete nego svu mogucu golotinju koja nam se svakodnevno servira u javnosti...
tako je :-)
Divne fotografije.
Ko hebe kardashainke, ku++e. Dojenje rules.
Razlozi slikanja guzicetine i dojenja su totalno razliciti.. medjutim izjava ove dojilje bas samu sebe posra jer ocigledno joj to nije bio povod da pokaze cim se poredi sa jetseterskom kuravom. Helem opet neki bolesni porivi ba.... neznam, meni nije nesto slika lijepa da gledam bebe kako sisaju to mi je intimna i porodicna stvar a ne flagrantno da svi vide i potencijalno sline i sve sto ide uz to. Posebno ovo gdje su i majke gole, meni previse nije mi lijepo...
Majka koja doji dijete se takmici sa gologuzom nistarijom za svoje pravo na najgori moguci egzibicionizam. U svijetu gdje je svaka intimna stvar i svaki sekund privatnog zivota automatski na tviteru, instagramu i FB, slike dojenja su sasvim prihvatljive. Kao i slike guzica i bilo cega drugog. Vazno je da se sve podjeli sa milionima nepoznatih ljudi. Zato u to ime zapjevajmo "Bice skoro propast sveta, nek propadne, nije steta" :-)
...LAJK ZA ALYSSU MILANO...podoji me uzmi sevapa... JAOOO KOLIKU SISU IMA DOBRU....BRRRRRRRRRRRRRRRR
i nauljene guzice i dojenje sacuvajte za privatne arhive. inace je fuj
LELO...podoji me :-D
Ništa novo ni kod vas na klixu.
Lijepa je majka priroda i malo nasmijava vidjeti ove bebe sto doslovno gledaju u objektiv.Ovo je ljepota zene i ovakva treba bit ponos i zelja muskarca,a ne kurvetina Kim.
Meni je degutantno vidjeti, kad prolazim Vilsonovim setalistem ,zenu koja doji okrenuta ka strani gdje su setaci, iako se moze okrenuti prema Miljackoj i proci skoro nezapazeno, a isto tako imaju lijepi prekrivaci da bi dojenje na klupama bilo sto diskretnije i to mi je lijepo vidjeti.
Naravno ima toga,nije lijepo da ona razgolisi sise kao na playboy da svako vidi.Mada gdje god se zena okrenula,dok se beba hrani dojka se svakako vidi.
Imaju prekrivaci za takve slucajeve sa raznim dezenima i jako su simpaticni :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...jednostavno je, na viskoznoj kardašijan guzici se vrte golemi novci...a novci nisu degutantni.