Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@PFFFF mislim da je to što Vi smatrate ovisnošću o sexu samo normalna potreba žena sa sexualnim odnosima! no uvažavam da je u rajvosa uvriježeno misljenje da su žene frigidne po prirodi pa ako neka imalo pokaže da uživa u pomenutoj aktivnosti odmah je ovisna ccccc morate priznati da plitko razmisljate!
Ovo više liči na masovno samoubistvo! Inače, interesuje me da li će onda prva bračna noć biti i orgija? Ako je tako, neka i mene računaju kao \"mladoženju\" idući put, privremenu \"mladu\" ću lako naći, pošto je rajvosa puna ovisnica sexa! :P
Uvijek bismo trebali biti zaljubljeni. To je razlog zbog kojeg treba ostati neoženjen.