Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaki lijep primjer je lijep primjer. a kritičara će uvijek biti
bravo za ovu djevojku 👍💪❤️
da je ruzna ne bi ste je objavili
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne vidim niti jednu losu rijec ili namjeru. Drago mi je da ti je lijepo u nasem gradu i lijepo je sto se sve zavrsava na rijec ljubav.
Drug znaš dobro da će joj se broj pratilaca u BiH povećati za barem 5 hiljada. I mi kao treba da joj povjerujemo da će postiti? Ne razumijem gdje vidite razliku između ovog samoreklamiranja i onih svježepečenih SDA-ovaca koji odjednom klanjaju svaku džumu.
To mace poslije Ramazana naravno ide promjena imena i prezimena Allah te nagradio na pravom si putu💟
Post nije samo da se ne jede
o sestro, ti imaš problema...
Svaka joj čast. A ja ni bez hljeba ni bez vode ne mogu izdržati.
Na svijetu se petina hrane baca a trećina čovječanstva posti svaki dan jer nemaju šta jesti ! Lako je postiti kad se najedeš za cijeli dan a u slučaju da ipak ogladniš i kad niko ne gleda malo čalabrcneš krišom !
Djela se vrijednuju prema nijetu, znaci ne moras ustajat sa sedzde nikako ili mozes postit citav zivot ne znaci da ce ti biti primljeno. Znaci ako postis onako, cisto da vidis kako je od tog nazalost nema nista, a drugo je kad sebi kazes Bog je tako odredio, ja hocu da to ispunim. To je vec nesto drugo.
Neka predje na Islam i sve kako treba...
Зашто да прелази на Ислам? Православци и муслимани вјерују у једног те истог Бога. Разлика је у традицији, а наши муслимани користе арапски израз Алах мада у првом преводу Курана умјесто израза Алах стоји - Господ. Један је Бог 🙏
Post je djelo koje se ocima ne moze vidjeti za koje samo Bog zna ko posti.
Veliku podršu imaš!Aferim
Ne znam kako ovo steti bilo kome i samo vidim dobru namjeru …al eto , vazda ima negativaca i “ ucitelja prave vjere” . Djevojka gradi most razumijevanja medju religijama koje kroz istoriju bi radije da se mostovu ruse nego grade. To sto ce dobiti pratitelje na TikToku , popularnost … to je sporedno.
Skuplja lajkove
Kad bude probala burek sa svinjetinom oduševiće se još više kako je Sarajvo otvoreno za sve !
Sve za klikove i lajkove 🤣
Ja cijeli život postim ! Između doručka , ručka i večere ništa ne jedem ! Ponekad užina !
Glup ti je komentar.
Buduča bula ako Bog da a krenula je pravim putem hanuma čaršijska. Ja vjerujem da ona ubrzo prelazi na islam i vraća se svome gospodaru.
Vjeruj ti u šta hoćeš, dozvoljeno ti je